Het bedrag wat gemoeid is met het versturen van kerstkaarten hebben we zojuist overgemaakt naar het Rode Kruis!

Dit jaar voor het eerst een digitale kerstkaart verstuurd naar alle gasten van 2021!

 

De bok is weer gearriveerd en dat betekent dat in de meivakantie weer de eerste jonge geitjes geboren zijn/worden. Kom jij kijken?

Dit jaar doen de lelies het supergoed op de vijver!                          Het kleine kuiken is een mooi haantje geworden!

 

Het blijft een genietmomentje: het voeren en knuffelen van de dieren.......

Ook het laatst geboren jonge geitje heeft een mooie naam gekregen dankzij Noortje, ze heet "Ietje". PROFICIAT NOORTJE!

De namenwedstrijd voor het jong hertje heeft een mooie naar "Linde" opgeleverd. De winnaar is Dex van den Bos. PROFICIAT Dex. We zien je vast wel weer een keer op de camping om je prijsje op te halen.

Lekker afkoelen op een warme, zomerse vakantiedag op camping Boszicht!

 

Nog meer gezinsuitbreiding, zaterdag 3 juli!

Zo schattig: een hertje geboren op 19 juni 2021

De avond van 18 juni 2021: genieten van hele mooie wolken en slechts 3 mm regen. We komen er gelukkig goed vanaf hier in Wilbertoord, geen onweer of andere heftige toestanden.

JUBILEUM: 10 jaar te gast op onze camping: Familie Flier-Kappert: Ilse, Casper, Kyra en Myrthe. PROFICIAT, bedankt voor 10 jaar trouw bezoek aan onze camping en we hopen jullie in de toekomst nog vaak te mogen begroeten.

Jonge geitjes geboren: 

Jubilarissen: Frans en Ineke Dam: 20 jaar te gast op camping Boszicht! PROFICIAT en we hopen jullie nog vele jaren te mogen begroeten.

Nieuwe borden:

          

YES, voor het derde jaar hebben we een GOUDEN ZOOVER AWARD gewonnen!
Op 12 maart kregen we van zoover dit heuglijke nieuws te horen! Super blij en trots zeker vanwege het relatief korte coronajaar 2020. We hebben maar liefst 31 reviews mogen ontvangen. Super bedankt iedereen en we hopen jullie weer in 2021 te begroeten!

  

Wij zijn vol enthousiasme begonnen met de "grote schoonmaak" van de sanitairgebouwen (met assistentie van het viervoeter-duo) en de voorbereidingen op het kampeerveld. Nu moet het zonnetje de rest doen!

      

 

GOED NIEUWS: DE CAMPING MAG OPEN!  
Laten we hopen dat het zo blijft en dat we over enkele weken de poorten inderdaad mogen openen. Het protocol wat van toepassing is staat op de homepage onder "klik hier voor meer info over corona" 

 

De Zoover-awards 2020 worden volgens zoover ergens in juni dit jaar uitgereikt!  Wij wachten daar niet op en hebben zoals beloofd alvast een "gratis weekend kamperen" verloot onder alle review-schrijvers in 2020. En de winnaar is........ José van de Ven! 
Proficiat José, je bent van harte welkom!

 

Heerlijk schaatsen op de campingvijver in het weekend van 12,13 en 14 februari!

 

  

 

NIEUW: in 2021 kunt u via ons een annuleringsverzekering afsluiten. Wel zo handig met die onzekerheid van o.a. corona. Ook dat valt in bepaalde gevallen onder de verzekering. Zo ook problemen rond zwangerschap/bevalling/scheiding en ontslag. Lees wel eerst goed de voorwaarden  op: https://recreatieverzekeringen.nl/onze-verzekeringen/101436
Uiteraard blijven wij bij een complete, verplichte sluiting van de camping altijd met onze gasten in overleg om samen tot een goede oplossing te komen zoals gratis omboeken, een voucher wat lang geldig is en eventueel overdraagbaar.

Onze kippenfamilie is enigszins "gekrompen" dus enkele nieuwe kippen zijn welkom. Nu hebben ze winterstop maar wij kijken al uit naar de heerlijke eitjes in het voorjaar. 

 

Begin december 2020 mag deze knapperd "Bok" enkele weken komen logeren. De dames "geit" zijn onder de indruk...... Wij zijn benieuwd wat voor mooie geitjes dit weer gaat brengen in 2021. Kom jullie snel kijken?

Na de sluiting van de camping op 1 november 2020 en onze eigen vakantie "im Hintergarten" hebben we veel gefietst en gewandeld in ons eigen woongebied en ontzettend genoten van de prachtige omgeving. Het was dus tevens een "werkvakantie" en daardoor kunnen we u als gast weer beter informeren over onze mooie omgeving!